Jäseneksi

Liitosta on ihan oikeasti apua

Niin pienen, keskisuuren kuin suurenkin tekstiilihuoltoyrityksen kannattaa kuulua Tekstiilihuoltoliittoon, jotta yrityksen omat resurssit voi keskittää omaan liiketoimintaan.

Tekstiilihuoltoliiton lakipalvelut ovat ajantasaisia ja nopeasti meidän, jäsenistön, käytössä. Tekstiilihuoltoliiton organisaatio on helposti lähestyttävä, joten pieniinkin pulmiin voi soittaa asiantuntijan neuvoja. Erityisesti viimeisen koronavuoden aikana saimme Tekstiilihuoltoliitolta useasti apua ja opastusta muuttuneiden tilanteiden hallintaan työsuhdeasioiden osalta, mutta myös pesulan käytännön tilanteisiin. Saamamme opastuksen myötä meillä oli tehty asioita jo valmiiksi, ennenkö muut yrittäjäjärjestöt vasta huomasivat tarjota neuvojaan.
– Päivi Mansikkamäki, Mr. Washingman, Helsinki

Näin liiton jäseneksi

Liiton jäsenyyttä haetaan sähköisesti täytettävällä ja tulostettavalla jäsenhakemuslomakkeella (pdf-asiakirja) joka lähetetään liiton toimistoon allekirjoitettuna osoitteeseen toimisto@tekstiilihuolto.fi tai osoitteella: Tekstiilihuoltoliitto ry, Kumitehtaankatu 5 A 4, 04260 KERAVA.

Tai voit ottaa yhteyttä liiton toimistoon, ja kysyä lisää jäsenyydestä: