9.3.2023 / tarkko.nuutinen@tekstiilihuolto.fi

Tekstiilihuoltoalan yritysten osaamistarpeiden kartoittaminen keväällä 2023

Tekstiilihuoltoliitto ry yhteistyössä Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keudan kanssa haluaa varmistaa tekstiilihuoltoalan yritysten ja työnantajien osaavan henkilöstön saatavuutta kehittämällä ajantasaista ja laadukasta yritysten toimintaa tukevaa koulutusta.

Vastaamalla voitte vaikuttaa tulevaisuuteen ja koulutukseen

Kartoitamme osaamistarpeita kyselyllä 10.–24.3.2023.

Kyselyn tarkoitus on selvittää millä tasolla yritysten osaaminen on: onko osaamisessa selkeitä puutteita; osataanko osaamista hyödyntää kilpailuedun saamiseksi.

Kyselyn jälkeen analysoimme tulokset ja pohdimme, miten tekstiilihuoltoalan koulutusta voi yhdessä kehittää tarpeiden mukaan. Lisäksi jos jätätte yhteystiedot, Keudan asiantuntijat ovat yhteydessä yrityskohtaisten tarpeiden ja toiveiden kartoittamiseksi myöhemmin, teille sopivana aikana.

Vastaattehan kyselyyn oman työn näkökulmasta. Jos koette, että yrityksessänne toisen henkilön näkemys on myös tärkeää, voitte välittää sen vapaasti eteenpäin yrityksessänne. Kannustamme kaikkia vastaamaan.

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme pieniä yllätyspalkintoja.

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 15 minuuttia.

Kyselyyn pääsette tästä linkistä: https://zef.fi/s/365rfju4/
(jos linkki ei avaudu, kopioikaa linkki selaimeen)

Lisätietoja kyselystä antaa tarvittaessa Keudan yrityspalveluiden suunnittelija Anne Öhman, anne.ohman@keuda.fi, p. 040 174 5614.

Kiitos, kun lähdette kanssamme kehittämään tulevaisuuden koulutusta ja tekstiilihuoltoalan menestystä.